Северна Корея отговаря на Тръмп: Ако не иска САЩ да ги застигне трагична участ, трябва да се държи и говори подобаващо

Северна Корея Тръмп заплахи
Ако правителството на Тръмп не иска американската империя да бъде застигната от трагична участ по време на неговото управление, трябва да говори и да се държи както подобава.

Това пише в редакционна статия правителственият в. „Минчжу чосон“.

Така Северна Корея отвърна на новите нападки от страна на американския президент Доналд Тръмп, предаде Асошиейтед прес.
В заяви, че САЩ са изправени пред все по-трудна дилема, изпадайки в крайно безпокойство за сигурността си заради КНДР, при положение, че тази трагикомедия е тяхно собствено дело.


Могъщата революционна армия на КНДР, способна да води бой във всяка война, която САЩ пожелаят, сега е в режим на готовност да открие огън (…), очаквайки заповед за окончателна атака, заявява изданието.

Оставете коментар

2 коментара за "Северна Корея отговаря на Тръмп: Ако не иска САЩ да ги застигне трагична участ, трябва да се държи и говори подобаващо"

най-нови най-стари най-оценявани

Бълхата казала на коня: До една седмица ще изляза с план как да те ухапя по копитото. Конят аха да се засмее и си казал: Я чакай малко… от това мога да извлека доста ползи… ще покажа на света колко съм силен и колко силно съм заплашен от сраховит враг, а това ще е повод да се усвоят едни милиарди за военното дело… Спете спокойно американци! Наистина – спете спокойно – всичко е фарс за законно усвояване на много пари.

бббб

Той и хипопотамът заплашил отровната змия, че ще я смачка с крака си, ако не се откаже от възможността си да хапе и умъртвява натрапници, докато змията не го ухапала в окото, спускайки се от клон на дърво в джунглата!